Sebastianz55

Зона.

21/01/2009

Публично извинение. Оказа се, че такава актуална страница има и се намира тук. Общината си е свършила работата относно изнасянето на информация за това.

Приемам порицания.

Въпреки, че трябваше три пъти да търся в списъка, за да открия “Ив.Вазов”.

—-
Никъде, никъде, никъде в интернет няма списък, последен, актуален със всички улици, които са синя зона. На нито един сайт на административно или друго държавно учреждение или друго учреждение, организация, галимация etc.

Не стига, че Паркинги и гаражи прибират едни пари, които никой не знае къде отиват, за какво и т.н. Отдавна е ясно, че не е в общината или обратно към гражданите а за лични интереси.

Не стига, че на държавата и е все тая, но и на все така актуални г-н Бойко Борисов също явно не достигнало до полезрението му.

Парканги и гаражи са една пирамида, която се намесва все повече в живота на хората и не го прави по-добър а само генерира приход за определени лица като затруднява гражданите по всевъзможни начини.

Може да разчитаме само на някакъв откъслечни статии в он-лайн портали, където има публикувани някакви списъци със улици с мистериозни сини зони.

Срам.

There are 3 comments in this article:

 1. 21/01/2009Ники say:

  Плюем без причина. Срам.
  http://www.sofia.bg/sinia_zona.asp?page=sz

 2. 21/01/2009uv say:

  направи.

 3. 21/01/2009Sebastianz55 say:

  На тази страница няма улица Иван Вазов, например, която от седмица и три дни е синя зона. Както и още няколко други, на които има табели – от кога, не знам.

  Тази страница я открих – не обновена. Освен това при търсене на сайта на общината тази страница не се открива тази страница а един друг списък, който последно е този.

  Иначе като ми отговарят на запитването къде могат да се видят всички и актуални от общината смятам да направя. Наистина ще е полезно.

Write a comment: